Brexit a jeho dopad na eurozónu a SR - Trnovský, Karol, 1983-
Odchod Spojeného kráľovstva z Európskej únie od začiatku poznačený viacerými nejasnosťami. Dohoda stále neistá a hrozí aj „tvrdý odchod“. Možné scenáre a dopad na ekonomiku SR.