Use of Modern Software Systems for Design and Realization of Prototype of Three-dimensional Model - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Prehľad moderných softvérových systémov vhodných pre prototypový dizajn komplexných technických produktov, ako aj podporných častí výroby. Pozornosť sa venuje vlastnému návrhu zariadenia pre testovanie a kalibráciu bezkefových motorov. Výhody daného zariadenia.