Virtuaľnyje privatnyje seti v obrazovanii - Schmidt, Peter, 1968-
Popis metodologických aspektov vytvorenia súkromných sietí a databáz na univerzite. Snaha o efektívne riadenie databázy a zachovanie bezpečnosti dát. Aplikácia na univerzitách v Kazachstane a na Slovensku.