Povyšenije kačestva obrazovanija metodami ekonometrii - Brezina, Ivan, 1963-
Analýza používania nástrojov optimalizácie logistických systémov v oblasti vzdelávania. Spôsoby, akými môžu študenti dosiahnuť najlepšie učebné výsledky prostredníctvom zdokonalenia vyhľadávania, poskytovania nových učebných materiálov a tvorby nových učebných nástrojov.