Konkurencieschopnosť pracovnej sily v SR - Karšay, Alexander, 1983-
Pohľad na vývoj nákladov na pracovnú silu v posledných rokoch a porovnanie s vývojom v krajinách strednej a východnej Európy, ako aj v starších členských krajinách EÚ (EÚ15). Úroveň nákladov práce v SR a porovnanie s produktivitou práce . Komparácia pomeru týchto dvoch veličín v SR s inými krajinami. Príčiny rozdielov v úrovni miezd medzi SR a vyspelými ekonomikami.