Intellectual Property Protection - a Blessing, or a Curse? (Analysis of IPR Protection Challenges Faced by CEE Researchers) - Čaplánová, Anetta, 1967-
Otázka ochrany duševného vlastníctva inovácií v čase globalizácie a technologických zmien. Identifikovanie hlavných problémov ochrany duševného vlastníctva na základe výskumu akademických výskumníkov vo vybraných krajinách strednej a východnej Európy. Rodové rozdiely pri ochrane vlastníctva. Výsledky výskumu a z toho vyplývajúce opatrenia.