Promotion of Products in Retro-designed Packaging - Broučková, Iveta
Nové trendy retro marketingu. Ponuka tradičných produktov v retroobaloch. Výsledky výzkumu zameraného na marketingovú komunikáciu o produktoch v retroobaloch.