Vzťahy so zákazníkmi v digitálnom svete - Škutková, Jana
Moderné technológie zefektívnili kontakt s klientmi, marketingovým manažérom ušetrili množstvo práce a aj peňazí. No zároveň sa čoraz menej kontaktov odohráva osobne a tvárou v tvár. Nevypláca sa podceňovať budovanie reálnych vzťahov, preto by každý správny manažér mal mať jasno v tom, čo je poslaním firmy, aké hodnoty vyznáva a za čím si stojí.