eKasa a jej pozitíva - Bystrická, Katarína
Od prvého júla 2019 začína platiť zákon o používaní elektronickej registračnej pokladnice a týka sa všetkých podnikateľov, ktorí prijímajú tržby za tovar alebo služby v hotovosti. Všetky tieto zmeny budú slúžiť na boj proti daňových podvodom.