Digitální platformy pohledem soutěžních organů - Kupčík, Jan
V posledných rokoch je predmetom záujmu na poli súťažného práva regulácia na digitálnych trhoch. Určenie spoločných menovateľov konkrétnych analýz (Analýza ACC, štúdia CMA, spoločná štúdia ADLC a BKA, štúdia ADLC k online reklame a k TV médiám), ktoré sa týkajú výhradne problematiky súťažného práva. Spoločnou témou všetkých analýz bol nedostatok transparentnosti príjmov zo sprostredkovania služieb.