Rozhodnutí o závazcích v českém a unijném právu - Petr, Michal
Fungovanie záväzkov v unijnom práve, porovnanie s českou praxou. Právna povaha rozhodnutia o záväzkoch s ohľadom na zásadu rei iudicatae, resp. bis in idem. Implementácia ECN+ v súvislosti s novelizáciou Zákona o ochrane hospodárskej súťaže.