Co-Movements of the Selected Currencies - Chocholatá, Michaela, 1977-
Posúdenie vývoja českej koruny (CZK) a japonského jenu (JPY) v závislosti od pohybu globálnych mien – eura a amerického doláru pre denné dáta v období rokov 2015-2018. Senzitivita pohybu meny (t.j. CZK, resp. JPY) meraná na báze hodnôt parametrov beta-EUR a beta-USD, ktoré sú indikátormi citlivosti pohybu analyzovanej meny na pohyb eura, resp. amerického doláru.