Social Entrepreneurship: A Way of Developing Social Innovation in Regions - Dudová, Iveta
Poukázanie na regionálnu dimenziu sociálnych inovácií. Prezentácia súčasného stavu sociálneho podnikania na európskej úrovni a charakteristika jeho dôležitosti a pozície na Slovensku.