Porovnanie efektívnosti analytických schém cenovej regulácie monopolu - Fendek, Michal
Úrad pre reguláciu sieťových odvetví a jeho úloha vydávať licencie a regulovať ceny a normy kvality pre produkty sieťových odvetví. Regulácia na báze miery návratnosti investícií. Vzťah medzi mierou návratnosti kapitálových výdavkov a ziskom regulovaného subjektu. Regulácia na báze miery návratnosti nákladov.