Daňové a odvodové zaťaženie podnikov na Slovensku v procese integrácie - Kopkáš, Peter
Daňovo - odvodové zaťaženie podnikov na Slovensku. Porovnanie daňového zaťaženia na Slovensku a v EÚ. Podiel odvodov a daní na celkovom zaťažení v SR. Celková daňová záťaž v krajinách EÚ. Vplyv daňového a odvodového zaťaženia na mieru nezamestnanosti.