Viackriteriálne rozhodovanie v oblasti teórie hier - Figurová, Dana
Náročné úlohy z oblasti okružných úloh riešia najmä firmy v sektore logistiky. Oproti jednokriteriálnemu, viackriteriálne rozhodovanie umožňuje nájsť vhodné kompromisné riešenie, ktoré zohľadňuje viacero obmedzení alebo kritérií, keďže v problémoch tohto typu častokrát nie je jedinečné riešenie. Prehľad literatúry a teoretické vymedzenie viackriteriálneho rozhodovania v prípade kooperatívnych hier.