Eko-efektívnosť európskych krajín v pokrízovom období - Nežinský, Eduard, 1972-
Analýza 27 európskych krajín v ekonomickej a environmentálnej oblasti v rokch 2008-2017. Hodnotenie cieľov udržateľnosti v európskom kontexte.