Hodnotenie efektívnosti aktívnych politík trhu práce - Mandžák, Peter
Hodnotenie účinnosti vybraných aktívnych opatrení politiky trhu práce na Slovensku. Komplexné zhodnotenie účinnosti politík prostredníctvom kombinácie mikro a makro prístupu. Použitie tradičného ekonometrického prístupu rozšíreného aj o priestorový model. Hodnotenie piatich najvyužívanejších opatrení politiky trhu práce. Porovnanie výsledkov účinnosti s existujúcimi štúdiami.