Predikcia tvorby radu a optimalizácia počtu otvorených pokladní - Gežík, Pavel, 1983-
Základné predpoklady a princípy, ktoré môžu efektívne ovplyvniť plánovanie potreby otvorených pokladní a zároveň predpoklad tvorby radu v maloobchodných prevádzkach typu FMCG. Tvorba radu a predikcia prichádzajúcich zákazníkov k pokladni. Optimalizácia otvorených pokladní.