Riziká spomaľovania ekonomického rastu dobiehajúcich ekonomík - Fifeková, Elena
Výskum, prečo je v dobiehajúcich ekonomikách obdobie rýchleho rastu striedané obdobím jeho spomalenia, resp. zastavenia. Stav dostal označenie pasca stredného príjmu. Analýza vybraných aspektov konkurenčnej schopnosti, ktoré môžu signalizovať uviaznutie krajiny v pasci konvergencie.