Predčasný pokles miery investovania na Slovensku a v krajinách V4? - Morvay, Karol, 1973-
Analýza problému poklesu miery investovania na Slovensku a v ostatných krajinách V4. Analýza miery investovania v slovenskej ekonomike a poklesu investícií v posledných rokoch.