Deindustrializácia a národohospodársky význam spracovateľského priemyslu pre zamestnanosť v krajinách strednej a východnej Európy - Vitáloš, Matej, 1993-
Identifikácia roku a úrovne ekonomickej výkonnosti, pri ktorej nastal v jednotlivých krajinách strednej a východnej Európy začiatok procesu deindustrializácie. Hodnotenie významu spracovateľského priemyslu pre zamestnanosť v krajinách strednej a východnej Európy.