Lieková politika na Slovensku v kontexte medzinárodného porovnania - Pobudová, Daniela, 1982-
Spôsob, akým predávajú farmaceutické spoločnosti lieky a neochota zľaviť z cien aj napriek tomu, že majú obrovské marže. Príčina vzniku neefektívnosti. Výdavky na lieky versus odvrátiteľná úmrtnosť. Porovnanie spotreby anitibiotík, generík, orphan liekov a liekov na výnimky na Slovensku a iných krajinách.