Odhad vektorovo autoregresných modelov v R - Lukáčik, Martin, 1974-
Rozvoj ekonometrickej analýzy úzko spojený s rozvojom výpočtovej techniky a zodpovedajúceho softvéru. Možnosti analýz pomocou vektorovo autoregresných modelov v programovacom systéme R, ktorý je voľne dostupný a predstavuje alternatívu komerčným špecializovaným softvérovým produktom.