Investment in Outside Options as Opportunistic Behavior: An Experimental Investigation - Morita, Hodaka
Ex-post oportunistické správanie ako kľúčový prvok ekonomiky transakčných nákladov. Investície do vonkajších možností ako vynikajúci príklad oportunizmu. Experimentálne skúmanie bilaterálneho obchodného vzťahu s dôrazom preferencie sebahodnotenia zo strany predávajúceho.