Minimálna mzda - Szomolányi, Karol, 1976-
Zmysel minimálnej mzdy. Model tvorby mzdovej sadzby. Predpovede modelu a empirické pozorovania. Nesprávna úvaha o minimálnej mzde ako o sociálnom nástroji vlády.