Application of the Balanced Scorecard as a Strategic Management Tool in Practice: A Case of Slovak Tourism Sector - Gallo, P.
Analýza otázok strategického riadenia so zameraním na použitie konceptu vyváženého systému hodnotiacich kritérií v slovenskom cestovnom ruchu. Ozrejmenie prekážok, komplikujúcich aplikáciu tohto konceptu v praxi. Použitie štatistických metód a dotazníka.