Diskriminace neproduktivního věku aneb vztah mezi zaměstnáváním mladých a starších osob v zemích OECD - Merhaut, Marek
Neproduktívny vek starších ľudí a nedostatok pracovných príležitostí. Problémy na trhu práce. Krátky historický exkurz alebo ako sa politika odchodu do dôchodku zmenila v priebehu času. Rozdiely medzi jednotlivými krajinami OECD. Prehľad štátov podľa miery nezamestnanosti v r. 2018. Populácia v produktívnom veku. Prehľad štátov podľa dlhodobej nezamestnanosti.