Position of Employee Benefits in Remuneration Structure - Mura, Ladislav
Remunerácia, ako podpora dosahovania strategických a krátkodobých cieľov každej firmy, jej kľúčové úlohy. Komplexný pohľad na otázku zamestnaneckej remunerácie s dôrazom na aspekt peňažnej a nepeňažnej odmeny prostredníctvom analýzy a porovnania systémov remunerácie. Aktuálne trendy zamestnaneckých výhod v SR.