Sdílené pracovní místo a jeho využití v České republice - Veverková, Soňa
Charakteristika zdieľaného pracovného miesta. Výhody a nevýhody zdieľaného pracovného miesta. Zdieľané pracovné miesto prepojené s prácou na skrátený úväzok. Využitie zdieľaného pracovného miesta medzi českými zamestnávateľmi a zamestnancami. Skúsenosti vybraných európskych krajín.