Nákupné vozíky a košíky sú stálym spoločníkom - Raševová, Kristína
Nákupný vozík ako nevyhnutná súčasť väčšieho nákupu. Zákazníkom vychádzajú v ústrety nielen nové trendy v podobe rôznych veľkostí, ale aj čoraz sofistikovanejšie a pohodlnejšie systémy, ktoré sa stávajú ich súčasťou. Typickým príkladom sú nákupné vozíky s RFID čipmi, ktoré sa dajú jednoducho lokalizovať. Väčšina nákupných centier má v ponuke variant vozíka pre malý aj veľký nákup. Pre malý nákup sa výrazne osvedčili košíky na kolieskach. Vizuálna kontrola vozíkov.