Malé obchody nezaniknú, ale zmenia sa - Hříbal, Petr
Rozhovor s konzultantom na shopper marketing Tobym Deforgesom a jeho pohľad na aktuálne nákupné správanie sa spotrebiteľov. Odborník hovorí o tom, čo stojí za úspechom diskontov i o tom, aká budúcnosť čaká tradičných obchodníkov. Odporúčanie pre tradičných obchodníkov. Vplyv e-commerce na pôvodné maloobchodné štruktúry.