Príležitosti a riziká obnoviteľných zdrojov na príklade Nemecka - Holecová, Natália
Ambícia Nemecka stať sa v najbližších rokoch nízkouhlíkovou ekonomikou. Príklad pre Európu. Obnoviteľné zdroje energie miesto konvenčých zdrojov. Z dlhodobého hľadiska fotovoltika a veterné turbíny ako najlacnejšie zdroje elektrickej energie. Energetická bezpečnosť. Dopad podpory obnoviteľných zdrojov energie na nemeckých spotrebiteľov.