Súčasný stav a vývoj sociálneho dialógu v kontexte meniacich sa požiadaviek na pracovnú silu - Rievajová, Eva
Sociálne partnerstvo a sociálny dialóg. Kolektívne vyjednávanie. Významné míľniky vo vývoji sociálneho partnerstva. Zmeny v zamestnanosti vplyvom digitálnej revolúcie.