Zámerné úpravy základu dane právnických osôb v podmienkach Slovenskej republiky - Geško, Martin
Skúmanie predpokladu zníženej úrovne efektívnej sadzby dane z príjmov právnických osôb. Identifikácia a modelový výpočet podvodu - zahrnutia súkromnej spotreby fyzických osôb s vplyvom na základ dane do daňových výdavkov právnickej osoby.