Fiškálne pravidlá a ich vplyv na priebeh ekonomického cyklu v krajinách Európskej únie - Boór, Matej, 1988-
Odhadovanie prínosu nadnárodných fiškálnych pravidiel k zmierňovaniu cyklických výkyvov v národnom hospodárstve členských krajín Európskej únie. Použitie panelovej regresie.