Financing of Small and Medium-Sized Enterprises From Public Sources - Belanová, Katarína, 1978-
Zhodnotenie podporných programov pre malé a stredné podniky v Slovenskej republike. Návrh opatrení na zlepšenie systému podpory. Priaznivé podnikateľské prostredie a vhodný systém podpory ako predpoklad rozvoja týchto podnikov.