Priestorová koncentrácia anti-systémovej strany v regiónoch Slovenska - Rehák, Štefan, 1974-
Zameranie na preskúmanie priestorovej koncentrácie anti-systémovej strany Kotleba-ĽSNS v regiónoch Slovenska. Použitie metódy lokálnej priestorovej autokorelácie LISA z údajov volebných výsledkov za posledné parlamentné voľby z roku 2016, agregovaných na úroveň okresov SR na zistenie, v ktorých častiach Slovenska sa koncentrujú sympatizanti anti-systémovej strany. Voliči strany Kotleba-ĽSNS sa koncentrujú najmä v Banskobystrickom a Žilinskom kraji.