Inovácia vo farmaceutickom priemysle - Bašová, Alena, 1961-
Významné špecifiká farmaceutického priemyslu pri zavádzaní inovácií. Identifikácia kritických bodov prebiehajúcich procesov, najmä opakujúce sa nahrádzanie originálnych liekov generickými liekmi. Medzinárodná spolupráca medzi regulačnými orgánmi ako nevyhnutná súčasť zložitého inovačno – distribučného reťazca pre dosiahnutie spoločného cieľa.