Economic and Social Processes in the Society Reflected in Tax Administration in Slovakia - Ihnatišinová, Denisa, 1983-
Legislatívny rámec daňovej správy v SR (procesné právne predpisy a spôsobilé právne predpisy). Legislatívny rámec procesného aspektu daňovej správy od vzniku SR. Procesy, inštitucionálny rámec a štruktúra daňovej správy v SR. Hodnotenie vybraných oblastí finančnej správy v SR. Účinnosť daňových kontrol a finančnej administratívy.