Economic and Social processes in the Society Reflected in Tax Instruments (Case I. - Corporate Tax in Slovakia) - Kušnírová, Jana, 1977-
Piliere reforiem dane z príjmov právnických osôb. Daňová politika Európskej únie s ohľadom na daň z príjmov PO. Pozícia dane z príjmov PO v daňovom systéme SR. Vývoj počtu ekonomických subjektov v SR v rokoch 1993 až 2017. Pozitíva daňovej reformy v roku 2004 s dopadom firmy.