Economic and Social Processes in the Society Reflected in Tax Instruments (Case II - Value Added Tax in Slovakia) - Rabatinová, Marcela, 1977-
Legislatívne zmeny dane z pridanej hodnoty v rokoch 1993-2016. Podiel tejto dane na daňových príjmoch štátneho rozpočtu. Vplyv konečnej spotreby domácností na príjmy z tejto dane. Straty pri výbere dane a boj s daňovými únikmi.