Znalosti a zručnosti pracovníkov manažmentu leteckej dopravy a ich vzdelávanie na univerzitách - Bozogáň, Matúš
Popis základných znalostí a zručnosti pracovníka manažmentu leteckej dopravy a význam zmien vo vzdelávaní na príslušné pracovné pozície v oblasti leteckej dopravy. Princíp fungovania leteckej dopravy a organizácie, ktoré podporujú a koordinujú leteckú dopravu vo svete a spoluprácu leteckých podnikov.