Lidé více mění práci. Jak si je udržet? - Novotný, Radek
Problémy s nezamestnanosťou v Českej republike. Častá fluktuácia pracovníkov. Najsilnejšia veková skupina okolo 40 rokov. Automatizácia, presun pracovných úkonov na roboty a vytvárenie nových pracovných miest. Mikrozamestnávanie ako aktuálny trend. Potenciál z väzníc. Mýtus preplatených ľudí. Dôležitosť priebežného vzdelávania a rozvoja. Nedostatok vodičov v logistických firmách. Ideálny nábor.