Súradnice rozvoja personálnych a sociálnych kompetencií v literárnej výchove - Dvořák, Karel
Medziľudské vzťahy v diele a dielo v medziľudských vzťahoch. Symptómy autonómneho myslenia a cítenia v modelovom texte študenta.