Effectiveness of Public Spending on Tertiary Education: The Case of the Slovak Republic - Šlahor, Ľudomír
Skúmanie terciálneho vzdelávania v krajinách EÚ porovnaním systémov vzdelávania a výsledkov výskumu. Porovanie efektívnosti systémov vzdelávania medzi krajinami EÚ a OECD použitím dátovej analýzy.