Fórum manažéra
Spolupráca medzi vzdelávacími, vedeckými inštitúciami a hospodárskou praxou doma i v zahraničí a získanie obojstranne prospešných výstupov a kontaktov. Informácie a získané skúsenosti v oblasti riadenia podniku a ako využiť príležitosti pre efektívne fungovanie svojho podniku. Výsledky vedecko-výskumnej činnosti a výstupy praktickej aplikácie teoretických poznatkov pedagogických, výskumných a odborných zamestnancov univerzít a ostatnej odbornej verejnosti.