Konania o ochrane ústavnosti pred Ústavným súdom Slovenskej republiky. Kritické poznámky k novému zákonu - Mazák, Ján
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Konanie o súlade právnych predpisov. Konanie o sťažnosti fyzickej osoby alebo právnickej osoby. Konanie o výklad ústavy a ústavných zákonov.