Výzvy pre manažérstvo ľudských zdrojov v súvislosti s priemyslom 4.0 vo vzdelávaní - Sütöová, Andrea
História konceptu Priemysel 4.0. Základné princípy Priemyslu 4.0. Oblasť manažérstva ľudských zdrojov v koncepte Priemyslu 4.0. Tvorba stratégií manažérstva talentov. Výzvy pre pracovnú silu pre Priemysel 4.0.