Lidský kapitál jako faktor evropské integrace - Kný, Daniel
Pohľad na tradičné ekonomické a sociologické chápanie ľudského kapitálu, jeho politologický rozmer. Vplyv úrovne ľudského kapitálu voličov vo vybraných štátoch na hlasovanie referendách o EÚS.